Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : Αυτή δεν είναι μια κοινή πανδημία αλλά μια πολύπλοκη συνωμοσία;

 



Και τολμούν να κουνήσουν το χέρι οι παγκοσμιοποιητές σε αυτούς που χρησιμοποιούν ακόμα το δώρο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που είναι η κοινή λογική και η επιστημοσύνη και να τους αποκαλέσουν συνωμοσιολόγους ή ψεκασμένους.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ο ΠΟΥ βρίσκεται ανάμεσα σε ήξεις αφίξεις προσπαθώντας να βρει άκρη και φυσικά αυτό δημιουργεί ερωτηματικά.

” Ο Λευκός Οίκος κάλεσε σήμερα την Κίνα να καταστήσει διαθέσιμα στοιχεία για τις πρώιμες ημέρες του ξεσπάσματος της COVID-19, λέγοντας ότι έχει “βαθιές ανησυχίες” για τον τρόπο που τα ευρήματα της έκθεσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την COVID-19 γνωστοποιήθηκαν.

Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν ανέφερε σε μια δήλωση πως επιβάλλεται η έκθεση να είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη από “αλλαγές από την κινεζική κυβέρνηση”, απηχώντας σχόλια μελών της κυβέρνησης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε την αποχώρηση των ΗΠΑ από τον διεθνή οργανισμό για το θέμα αυτό.



Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους δήλωσε χθες, Παρασκευή, πως όλες οι υποθέσεις είναι ακόμη ανοικτές για την προέλευση της COVID-19, μετά τη δήλωση της Ουάσινγκτον ότι θέλει να επανεξετάσει τα στοιχεία από την υπό την ηγεσία του ΠΟΥγείας αποστολή στην Κίνα, όπου ο ιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά.” https://www.militaire.gr/o-leykos-oikos-zita-exigiseis-apo-tin-kina-gia-ton-koronoio/

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί η αλήθεια σε κάτι που ανέτρεψε τα πάντα στην καθημερινότητα του πλανήτη.

Κάποια πράγματα βρωμάνε από μακριά και γίνονται πλέον επικίνδυνα γιατί θέτουν το υπόβαθρο για να στηθεί μια παγκόσμια υγειονομική χούντα και να εξουδετερωθούν οι όποιες ακόμα ανθρώπινες ελευθερίες .

Από που προήλθε αυτός ο ιός πάνω στον οποίο στηρίχτηκαν οι μαζικοί εμβολιασμοί που σκοπεύουν να τους κάνουν αναγκαστικούς μαζί με το πολυδιαφημιζόμενο πιστοποιητικό ασφαλούς μετακίνησης ; 

Η ίδια η εξέλιξη της πανδημίας αυτής και αυτά που  έφερε και φέρνει δηλ. εμβόλια , νέες   μεταλλάξεις, κοινωνικές ανατροπές  ακυρώνει παγκόσμιους σχεδιασμούς.

Όσο και να ψεκάζουν την κοινή λογική μας με θεωρίες συνομωσίας ή καθησυχασμού η ΑΛΗΘΕΙΑ του ΚΥΡΙΟΥ μένει εις τον ΑΙΩΝΑ.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ - https://www.triklopodia.gr

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Latet anguis in herba

Πρώτοι και με διαφορά!!Εκρηκτική άνοδος του newspull στη Δυτική Αττική - Δείτε ποιές ιστορικές εφημερίδες της Ελλάδας αφήνει πίσω!!