Ανησυχούν οι κάτοικοι στη Δυτική Αττική για όσα συμβαίνουν στα όρια του νομού με την Βοιωτία(δομή μεταναστών)

 


Σχόλιο newspull :Ολοένα και συχνότερα παρουσιάζονται προβλήματα στις δομές μεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα με εγκληματικές πράξεις,βιασμούς ανηλίκων και ενηλίκων,φωτιές εξεγέρσεις... Αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στους πολίτες των κοντινών προς τις δομές πόλεων η χωριών.Μια τέτοια δομή φιλοξενίας μεταναστών είναι και αυτή στη Θήβα όπου εχθές σημειώθηκαν επεισόδια όταν πυροσβεστικό όχημα το οποίο επιχείρησε να κατασβήσει πυρκαγιά που σημειώθηκε στον χώρο δέχθηκε επίθεση απο αλλοδαπούς.Να σημειώσουμε ότι τελικά εντοπίστηκε ένα 7χρονο αγόρι χωρίς τις αισθήσεις του.


Το τοπικό blog(Δυτικής Αττικής)  ΕΡΥΘΡΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙ  γράφει :


Είναι γνωστό ότι στον κάμπο που μοιράζονται οι Ερυθρές με την Θήβα υπάρχει  δομή φιλοξενίας χιλιάδων αλλοδαπών συγκεκριμένα στην θέση Χαρα'ι'ντίνι δίπλα στην ΠΕΟΑΘ.

Στη χθεσινή πυρκαγιά εντός της δομής  δυστυχώς έχασε και την ζωή ένα 7χρονο παιδί,ενώ έγινε επίθεση απο τους εξεγερμένους αλλοδαπούς στις πυροσβεστικές δυνάμεις που προσέγγισαν την περιοχή για την κατάσβεση της φωτιάς..

Είναι γνωστό επίσης ότι ο κάμπος της "Θήβας" όπως τον ονομάζουν στο Κριεκούκι ,περιλαμβάνει και ιδιοκτησίες δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων που ανήκουν σε δημότες Ερυθρών.Η αγροτική οικονομία(επίσης κτηνοτροφία και πτηνοτροφία) είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ για τις Ερυθρές και αυτό απο μόνο του θα έπρεπε να εξαφανίσει την "απάθεια" στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί κάτοικοι ...

Όπου υπάρχουν τέτοιες δομές παρατηρούνται φαινόμενα όπως καταπάτηση και αρπαγή γής ή των προιόντων που παράγονται απο αυτή όπως επίσης και αρπαγές ζώων απο στάνες ,πτηνοτροφεία κτλ..

Ερώτηση : Προτίθεται κανείς να ασχοληθεί ή και να διαμαρτυρηθεί στο αρμόδιο υπουργείο για τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό μεταναστών (άρα και των προβλημάτων) στην περιοχή ; 

Να μην το βλέπουμε το πρόβλημα αυτό ώς μακρινό καθώς ΗΔΗ διαδραματίζονται σοβαρά γεγονότα στη δομή που βρίσκεται μόλις μια ανάσα(ελάχιστα χιλιόμετρα) απο τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας!



Δείτε το και στο newspull.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Latet anguis in herba

Πρώτοι και με διαφορά!!Εκρηκτική άνοδος του newspull στη Δυτική Αττική - Δείτε ποιές ιστορικές εφημερίδες της Ελλάδας αφήνει πίσω!!