Η αποϊεροποίηση των Χριστουγέννων στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο


 

Εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει στην πατρίδα μας προσπάθεια αποϊεροποίηση των Χριστουγέννων. Αυτό εκφράζεται με την αποφυγή δημιουργίας φάτνεων από Δημάρχους συνήθως αριστερών πεποιθήσεων αλλά και κεντροδεξιών νεοεποχιτών όπως ο σημερινός Δήμαρχος Αθηναίων, με την αιτιολογία ότι η φάτνη αποτελεί προσβολή στους μουσουλμάνους μετανάστες. Φυσικά έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο κατάντιας ώστε να υπαγορεύουν άτομα που εισήλθαν παράνομα στην χώρα, με ποιο τρόπο θα βιώσει ο ελληνικός λαός την Πίστη του στον Θεό. 

Το επόμενο βήμα είναι η αποϊεροποίηση των αγίων προσώπων της Πίστεώς μας. Μια τέτοια προσπάθεια που εκπορευόταν από το Υπουργείο Παιδείας ήταν τα προγράμματα Φίλη-Γαβρόγλου σχετικά με τα Θρησκευτικά. Με τον συγκρητιστικό τους χαρακτήρα εξομοίωναν τον Μονογενή Υιό του Θεού, τον Ιησού Χριστό με τους θνητούς ιδρυτές άλλων θρησκειών αλλά και γινόταν προσπάθεια μετάλλαξης της ορθόδοξης πίστεως σε έναν ανούσιο απονευρωμένο χριστιανισμό.
Τελευταίο κτύπημα εις βάρος της πίστεως των Ελλήνων ήταν από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Στις χριστουγενιάτικες ευχές που παρουσίασε στην ιστοσελίδα του εμφανίζονται τα άγια πρόσωπα ως καρτούν. Πλήρως ευτελισμένα, θυμίζοντας στους παλαιότερους τον Μπόλεκ και Λόλεκ της πρώην Σοβιετίας. Αποτελεί έναν ακόμη δόλιο τρόπο προσβολής της αγιότητας των Θείων Προσώπων και μία ύπουλη και προσβλητική ενέργεια εις βάρος της Πίστεως των Ελλήνων. 
    Η άλωση του Υπουργείου Παιδείας από τους αθέους και τους νεοεποχίτες, οι οποίοι εργάζονται εναντίον της βούλησης του ελληνικού λαού και κατά συνέπεια εναντίον της δημοκρατίας αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα Παιδείας της Πατρίδας μας. 

ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ Πειραιά



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Latet anguis in herba

Πρώτοι και με διαφορά!!Εκρηκτική άνοδος του newspull στη Δυτική Αττική - Δείτε ποιές ιστορικές εφημερίδες της Ελλάδας αφήνει πίσω!!