ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ – ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ PFIZER – ΕΡΕΥΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο FDA

 


blog counter Προβολές    

Πληθαίνουν  τα συμβάντα με τις σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech σε σημείο που νοσοκομείο στο Σικάγο διέκοψε τον εμβολιασμό του προσωπικού του και ο FDA ξεκίνησε επειγόντως έρευνα για να διαπιστώσει τα αίτια.

Όπως αναφέρεται νοσοκομείο βόρεια από το Σικάγο σταμάτησε τον εμβολιασμό του προσωπικού του όταν τέσσερις νοσηλευτές παρουσίασαν έντονα αλλεργικά συμπτώματα μεταξύ των οποίων σοβαρή καρδιακή αρρυθμία.

Τρεις από τους νοσηλευτές έγινε δυνατό να επανέλθουν ενώ ο τέταρτος εξακολουθεί και νοσηλεύεται αναφέρει το FOX 32.

Η κατάσταση αυτή ανάγκασε του υπεύθυνους του νοσοκομείου Advocate Condell Medical Center να σταματήσουν την χορήγηση του εμβολίου της Pfizer  αλλά σε 8  παραρτήματα του ιατρικού κέντρου στο Ιλινόις και 3 στο Γουισκόνσιν οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά.

Σύμφωνα με το ιατρικό κέντρο οι τέσσερις αυτές περιπτώσεις αφορούν ένα μικρό ποσοστό από τους 3.000 περίπου εργαζόμενους, αλλά συνολικά πρόκειται για 9 πλέον περιπτώσεις αλλεργικών αντιδράσεων  που έχουν εμφανιστεί σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Πηγη : ertopen.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Latet anguis in herba

Πρώτοι και με διαφορά!!Εκρηκτική άνοδος του newspull στη Δυτική Αττική - Δείτε ποιές ιστορικές εφημερίδες της Ελλάδας αφήνει πίσω!!