Newspull

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Αυτό είναι το σχέδιο Coudenhove Kalergi - Σκεφθείτε εάν εφαρμόζεται σήμερα...

Ιανουαρίου 24, 2021 0

 


Σχόλιο newspull Επειδή για τους ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί με το θέμα δεν είναι κάτι καινούριο ούτε ξεκίνησε η ενασχόληση τους με την μελέτη του σχεδίου  Kalergi  μόλις ξεκίνησε ο μαζικός εποικισμός της Ευρωπαικής Ηπείρου,αλλά πολύ πιο πρίν... Και επειδή όσοι θα το διαβάσετε για πρώτη φορά ίσως να σκεφθείτε τα "περι συνωμοσιολογίας σενάρια" κτλ,σας καλούμε να δείτε : Τι γίνεται στην Ευρώπη σήμερα,εφαρμόζονται όλα όσα θα διαβάσετε παρακάτω ; 

Υπάρχει με διάφορα προσχήματα μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη ; η Ευρώπα'ι'κή Ένωση  επιδοτεί όλους αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται στη Γηραιά Ήπειρο ;   Και πάντως με τον Β ή τον Α τρόπο γεμίζουν οι ευρωπα'ι'κές χώρες με ανθρώπους απο Αφρική και Ασία ;   

Σκεφθείτε και θα βρείτε την απάντηση εύκολα και γρήγορα...

Για τον von Coudenhove-Kalergi λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ήταν ένας από τους βασικούς εμπνευστές της διαδικασίας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ήταν επίσης ο άνθρωπος που σχεδίασε την προγραμματισμένη γενοκτονία των λαών της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα σκοτεινό πρόσωπο, του οποίου οι μάζες αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι ισχυροί τον θεωρούν ως τον ιδρυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο πατέρας του ήταν ο Αυστριακός διπλωμάτης Heinrich von Coudenhove-Kalergi (με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων) και η μητέρα του η Γιαπωνέζα Mitsu Aoyama. Ο Kalergi λοιπόν, έχοντας στενές επαφές με όλη την ευρωπαϊκή αριστοκρατία και τους Ευρωπαίους πολιτικούς, εξ αιτίας των διασυνδέσεων του αριστοκράτη -διπλωμάτη πατέρα του, κινούμενος στα παρασκήνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάφερε να προσελκύσει στα σχέδιά του τους πιο σημαντικoύς αρχηγούς κρατών, κάνοντάς τους υποστηρικτές και συνεργάτες του στο «έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη.

Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση.

Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποία όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ΄ αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων.

Αν και κανένα σχολικό βιβλίο δεν μιλά για τον Kalergi, οι ιδέες του είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία.

Προς τιμήν του ιδρύθηκε το ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove- Kalergi, με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι πολιτικοί οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι η Angela Merkel και ο Herman Van Rompuy.

Η προτροπή σε γενοκτονία, αποτελεί επίσης την βάση των συνεχών εκκλήσεων των Ηνωμένων Εθνών, για να γίνουν δεκτά εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύθηκε στις αρχές της νέας χιλιετίας, τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά «Population division» των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού », η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο .

Καταλαβαίνουμε ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων στην Ευρώπη θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Και είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με τη συμβολή ξένων γονιδίων γιατί έτσι δεν προστατεύεται η γενετική κληρονομιά της Ευρώπης, αλλά με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η εξαφάνισή της. Ο μοναδικός σκοπός αυτών των μέτρων είναι να στρεβλώσουν εντελώς έναν λαό, να τον μετατρέψουν σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή. Ιστορικά, εθνικά, θρησκευτικά και γλωσσικά στοιχεία εξαφανίζονται μέσα σε αυτό το μπλέντερ και γίνονται ένας αχταρμάς.Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την εθνική μας ταυτότητα, την πολιτιστική μας κληρονομιά, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο «ρατσισμός» είναι λάθος κι αυτό μόνο και μόνο επειδή θέλουν να μας κάνουν όλους τυφλούς, υποτακτικούς και μόνον καταναλωτές. Να μας κάνουν ένα είδος σαπρόφυτων.

Είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο σε αυτούς τους καιρούς λοιπόν να αντιδράσουμε στα ψέματα του συστήματος και να αφυπνιστεί το πνεύμα μας.Δεν είμαστε ρατσιστές, έτσι όπως θέλουν να βαπτίζουν τον κάθε έναν από εμάς που μπορεί να έχουμε διαφορετική άποψη, γιατί λαοί κύριοι με σπασμένες ρίζες είναι εύκολα χειραγωγούμενοι, εύκολα κυβερνιούνται, είναι όχλος και πάνω απ΄όλα είναι πειθήνιοι.Το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που προσπαθούν να μας επιβάλλουν θα έχει σαν αποτέλεσμα να περιορίσει τους ορίζοντες μας, να αδρανοποιήσει τη σκέψη μας, με αποτέλεσμα να χειραγωγούμαστε εύκολα και να υιοθετούμε άκριτα κάθε είδους στερεότυπα.Η κρίση των αξιών, όπως η ανηθικότητα, ο ανταγωνισμός, η γενικότερη αμφισβήτηση των ανθρωπιστικών ιδανικών θα καλλιεργήσουν το μίσος στις ψυχές μας και θα αυτό θα πυροδοτήσει τις μεταξύ μας σχέσεις με απρόβλεπτο τρόπο.

Επιβάλλεται περισσότερο από κάθε προηγούμενη φορά να προσεγγίσουμε με νηφαλιότητα και ξεκάθαρη ματιά το τρόπο με τον οποίο θα αφυπνιστούμε. Χρειάζεται μεθοδικότητα και ανάλυση και όχι βεβιασμένες κινήσεις που θα βλάψουν τον συνάνθρωπό μας.


ΠηγηΔείτε το δημοσιευμένο και στο newspull.gr
Read More

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

π. Στυλιανός Καρπαθίου( Θεολόγος - Ψυχίατρος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών) : Είναι δυνατόν να στηριχθεί η πρόταση της Εκκλησίας για την υγεία του κόσμου πάνω στην άμβλωση ;

Ιανουαρίου 23, 2021 0

 


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ να εμβολιάζονται μπροστά στις κάμερες ιερείς και να μετατρέπονται ναοί σε εμβολιαστικά κέντρα λέει ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου στον Focus Fm 103,6. Γιατί ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο είναι ενάντια στο dna της Εκκλησίας;Τι λέει για την ηγεσία της Εκκλησίας και τι προβλέπει για το Πάσχα;Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί...Read More

Epicrotus : ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Ιανουαρίου 23, 2021 0

 

 

                                                                      
                                               

   Πηγη : EpicrotusRead More

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Εμβόλια pfizer και moderna : Χιλιάδες θετικοί στον covid19 μετά τον εμβολιασμό τους στο Ισραήλ - Σταμάτησαν άρον άρον στην Καλιφόρνια τους εμβολιασμούς....

Ιανουαρίου 21, 2021 0

 


Σε πολλά μέρη του κόσμου έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού. Στο Ισραήλ, ωστόσο, ο ορός ήταν τόσο αδύναμος, με αποτέλεσμα χιλιάδες εμβολιασμένοι να βρεθούν θετικοί.

Συνολικά 12.000 πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στο Ισραήλ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero», τονίζοντας πως ο ορός των εμβολίων είναι υπερβολικά αδύναμος.

Τα νέα που προέρχονται από τη χώρα, στην οποία σχεδόν το 30% των πολιτών έχει εμβολιαστεί, προκαλούν ανησυχία. Ο Nachman Ash, εθνικός συντονιστής της στρατηγικής κατά του κορονοϊού, εξήγησε ότι «η προστασία που εγγυάται η πρώτη δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech αποδεικνύεται κατώτερη από ό,τι ήλπιζαν” όπως και από “αυτή που παρουσιάστηκε από τη φαρμακευτική εταιρεία” γράφει η “Time of Israel”.

Ως εκ τούτου, οι αμφιβολίες για το εμβόλιο αρχίζουν να αυξάνονται επειδή ο ορός φαίνεται ότι είναι πολύ πιο αδύναμος από ότι αναμενόταν. Οι λεπτομέρειες για τους αριθμούς των πολιτών που μολύνθηκαν αναφέρονται στον ιστότοπο «Haaretz». Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «περισσότεροι από 12.400 Ισραηλινοί έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 αφού εμβολιάστηκαν. Μεταξύ αυτών 69 άτομα είχαν ήδη λάβει τη δεύτερη δόση. Αυτό ισοδυναμεί με το 6,6% των 189.000 εμβολιασμένων ατόμων που έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού μετά τον εμβολιασμό τους».

Από τους 100.000 εμβολιασμένους, μία εβδομάδα μετά την πρώτη δόση, 5.348 βρέθηκαν θετικοί, ενώ, από τους υπόλοιπους 67.000, 5.585 ήταν θετικοί μεταξύ της έβδομης και της δέκατης τέταρτης ημέρας μετά το εμβόλιο.

Κατά την επόμενη περίοδο, από 20.000 εμβολιασμένους, μολύνθηκαν 1.410. Έναν μήνα μετά τον εμβολιασμό, 84 στα 3.199 άτομα είχαν θετικά αποτελέσματα και από αυτά τα 69 είχαν ήδη λάβει τη δεύτερη δόση.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Sheba μία εβδομάδα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου έδειξαν ότι οι 100 στους 102 είχαν επίπεδα αντισωμάτων υψηλότερα από 6 μέχρι και 20 φορές από την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι ξεκίνησε μια πραγματική συζήτηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Pfizer. Οι αμφιβολίες διατυπώθηκαν από τον Peter Doshi στην ιστοσελίδα της British Medical Journal.

Αμφιβολίες όμως καταγράφονται και για το ποσοστό επιτυχίας του εμβολίου της Moderna. Ο Marco Cavaleri, διευθυντής εμβολίων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, δήλωσε στην Quotidiano Sanità ότι, μεταξύ των συμμετεχόντων στη μελέτη, 2.410 άτομα εμφάνισαν συμπτώματα αναπνευστικών ασθενειών.

Καλιφόρνια: Σταματά η χορήγηση του εμβολίου της Moderna λόγω παρενεργειών

Την ίδια ώρα, η Καλιφόρνια σταματά τη χορήγηση 330.000 δόσεων του εμβολίου της Moderna από παρτίδα που βρίσκεται υπό διερεύνηση, έπειτα από αρκετές σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις που σημειώθηκαν σε ανθρώπους που εμβολιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Αξιωματούχοι Υγείας στην Καλιφόρνια ενημέρωσαν τα εμβολιαστικά κέντρα σε ολόκληρη την πολιτεία να μη χορηγούν δόσεις από το εμβόλιο της Moderna, ενώ διερευνούν πιθανές σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Περισσότερες από 330.000 δόσεις από την παρτίδα διανεμήθηκαν σε 287 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη την πολιτεία από τις 5 έως τις 12 Ιανουαρίου. 

Μπορεί να έχουν ήδη χορηγηθεί δεκάδες χιλιάδες δόσεις, αλλά ο αριθμός των αχρησιμοποίητων δόσεων είναι άγνωστος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας της Καλιφόρνια.

Το υπουργείο δήλωσε την περασμένη Κυριακή ότι λιγότερα από 10 άτομα σε μια κλινική στο Σαν Ντιέγκο που εμβολιαστεί από τη συγκεκριμένη παρτίδα χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα για τουλάχιστον 24 ώρες.

Το Υπουργείο Υγείας της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι συνέστησε την παύση χρήσης ολόκληρης της παρτίδας, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν άλλες δόσεις αντικατάστασής τους.

Οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον ΕΜΑ για να εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer

Σύμφωνα με τη Le Monde, εμπιστευτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανταλλάσσονταν μεταξύ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) και αξιωματούχων της ΕΕ, και τα οποία χακαρίστηκαν, αποκαλύπτουν ότι η ρυθμιστική αρχή πιέστηκε για να επιταχύνει τη διαδικασία έγκρισης των εμβολίων κατά του κορονοϊού των εταιρειών Pfizer και Moderna.

Ο οργανισμός αναγνώρισε στη γαλλική εφημερίδα ότι τα μέιλ αφορούσαν σε «ζητήματα και συζητήσεις» που πραγματοποιήθηκαν πριν από την απόφαση του ΕΜΑ για τη χορήγηση έγκρισης στα εν λόγω εμβόλια.

Η ρυθμιστική αρχή είχε προφανώς τρία «μείζονα ζητήματα» με το συγκεκριμένο εμβόλιο: α) ορισμένες εγκαταστάσεις παρασκευής που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του δεν είχαν ακόμη επιθεωρηθεί. β) Τα δεδομένα σχετικά με τις παρτίδες που παράγονται για εμπορική χρήση εξακολουθούσαν να λείπουν και, το πιο σημαντικό,γ) τα διαθέσιμα δεδομένα αποκάλυψαν ποιοτικές διαφορές μεταξύ των εμπορικών παρτίδων με εκείνες που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών.

Ο EMA εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για το τρίτο ζήτημα σημειώνοντας ότι η μαζική παραγωγή είχε μειώσει την καθαρότητα του RNA που περιέχεται στο εμβόλιο, ενώ υπάλληλος του οργανισμού ανέφερε στην αλληλογραφία του ότι υπήρχαν αφμιβολίες για τα εμβόλια και ότι δεν μπορούσε να κατανοήσει πως η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν υποσχόταν την έγκριση του εμβολίου πριν αυτή πραγματοποιηθεί από τον ΕΜΑ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ NEWSPULL.GR

Read More

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Ο Γέρων Γαβριήλ απο το Άγιον Όρος για το εμβόλιο κορωνοιού (ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ 17-1-2021)

Ιανουαρίου 18, 2021 0

 


Οι Αγιορείτες πατέρες και μοναχοί δεν αλλάζουν άποψη σε τόσο σοβαρά θέματα(θα έχουν τους λόγους τους).Ότι έλεγε πριν απο μήνες για το ίδιο θέμα ο Γέρων Γαβριήλ τα ίδια λέει και τώρα(video 17-1-2021).Δείτε το βίντεο :ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ newspull.gr


Read More

Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε - Le Monde : «Χακαρισμένα» e-mails του ΕΜΑ δείχνουν πίεση για την έγκριση του εμβολίου της pfizer!!

Ιανουαρίου 18, 2021 0

 


Αποκαλυπτικά μηνύματα που αφορούν την έγκριση των εμβολίων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων δίνει στη δημοσιότητα η γαλλική Le Monde, Πρόκειται για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία διέρρευσαν στο dark web.

Σε αυτά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, φαίνεται πως η ρυθμιστική αρχή δέχτηκε πίεση για να επιταχύνει τη διαδικασία έγκρισης για του εμβολίου της Pfizer.

Τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει αφορούν e-mails που έχουν σταλεί μεταξύ 10 και 25 Νοεμβρίου από διάφορους αξιωματούχους του Οργανισμού....

Διαβάστε περισσότερα »


Read More

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Αυτά έλεγε απο τον περασμένο Ιούλιο(2020) ο Μόρφου Νεόφυτος σε συνέντευξη(video)

" Λέανδρος" - Σε πλήρη ετοιμότητα ο Κρατικός μηχανισμός(photos)

Ιανουαρίου 17, 2021 0

 


Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, για την αντιμετώπιση 

της κακοκαιρίας " Λέανδρος " και των συνεπειών αυτής.

Ανθρώπινο δυναμικό & μηχανήματα, των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην διαχείριση

των επιπτώσεων, εκτάκτων  καιρικών φαινομένων, βρίσκονται σε σημεία που ο σχεδιασμός

επιβάλει, ώστε όταν απαιτηθεί ο πολίτης να νιώσει ασφαλής.

Ιδιαίτερη  προσοχή στις μετακινήσεις καθώς οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές,

και σε περιοχές που δεν αντιμετωπίζουν συχνά το φαινόμενο του ολικού παγετού!


Κείμενο - Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ NEWSPULL.GRRead More

ΣΟΚ για τους Έλληνες! Βίλες πάνω στο κύμα σε ελληνικά νησιά επιστρατεύονται για την φιλοξενία Σομαλών μεταναστών!

Ιανουαρίου 17, 2021 0

 


Θυμόμαστε ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκης είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό, με αφορμή την υπόθεση με τους Σομαλούς μετανάστες, ότι «δεν θέλουμε να γίνουμε πύλη εισόδου στην Ευρώπη». Η πραγματικότητα όμως δείχνει ότι συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες που εξασφάλισε το SLpress.gr, παραθαλάσσια βίλα στη Χίο φαίνεται να έχει παραχωρηθεί σε μετανάστες Σομαλούς!

Μόλις πριν ένα μήνα είχε γίνει θέμα για τους Σομαλούς και τον τρόπο με τον οποίο διακινούνται μέσω Τουρκίας ώστε να εισέλθουν κατόπιν παράνομα στην Ελλάδα. Ο αρμόδιος υπουργός είχε δηλώσει: «Υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με κατά παραγγελία και σκόπιμη συγκέντρωση μεταναστών από τη Σομαλία, από διακινητές. Ο αριθμός των μεταναστών που βρίσκεται στις δυτικές ακτές της Τουρκίας κυμαίνεται μεταξύ των 2.000 και 3.000».

Επισήμανε ακόμη ότι: «Υφίστανται στοιχεία ακόμη ότι Σομαλοί πολίτες έλαβαν βίζα υγείας ή φοιτητική βίζα στην Τουρκία, ενθαρρυνόμενοι με άμεσες ή έμμεσες μεθόδους». Οι Σομαλοί, σε αντίθεση με άλλες εθνικότητες, μπορούν να εισέλθουν στην Τουρκία χωρίς περιορισμούς και στη συνέχεια να περάσουν στην Ελλάδα μέσω διακινητών...

Διαβάστε περισσότερα »


Read More

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Παραδοσιακές χοιρινές τσιγαρίδες..." τα καλαμαράκια του βουνού " ( Συνταγή )

Ιανουαρίου 16, 2021 0

 


Μπορεί, η  διαχείριση της πανδημικής νόσου του κορονοϊού ( Covid - 19 )

να μας έχει περιορίσει στα σπίτια μας, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε την Ορθόδοξη πίστη 

και τις εθνικές  παραδόσεις μας.

Παραδοσιακή είναι και η  παρασκευή  της  " χοιρινής  τσιγαρίδας ", έθιμο αρκετών περιοχών της πατρίδας μας 

( Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας ,  Αργιθέας   Αγράφων,  Καρδίτσας ,Τρικάλων, Καλαμπάκας

Βοΐου Κοζάνης...).

Παλαιότερα ήταν έθιμο του " Δωδεκαημέρου " και προερχόταν από το οικόσιτο χοιρινό της κάθε οικογένειας,

αφού τότε δεν υπήρχαν στα χωριά κρεοπωλεία. 

Σήμερα η συνταγή αυτή μπορεί να παρασκευαστεί από τον Δεκέμβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο,

με τον ακόλουθο τρόπο:

*Σε χάλκινη επικασσιτερωμένη ( γανωμένη  ) κατσαρόλα, βάζουμε μέχρι την μέση, 

χοιρινή πανσέτα  χωρίς κόκαλο κομμένη  σε κύβους ( όπως τα λουκούμια ).

* Προσθέτουμε λίγο κρύο νερό, χωρίς να σκεπάσει το κρέας.

* Προσθέτουμε λίγη ρίγανη και όσο αλάτι επιθυμούμε.

* Ξεκινάμε με δυνατή φλόγα ( ηλεκτρικό μάτι, υγραέριο ή ξύλα ).

* Όταν εξατμιστεί το νερό και αρχίζει να λιώνει το λίπος χαμηλώνουμε την φλόγα.

* Όλη την διάρκεια της παρασκευής ανακατεύουμε το κρέας, με ξύλινη κουτάλα

για να μην κολλήσει στον πάτο του σκεύους.

*Όταν αρχίζουν και ροδίζουν οι " τσιγαρίδες " και ξεροψηθούν τις βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα

και προσθέτουμε λεμόνι.

 Καλή όρεξη...

Το υγρό που μένει στο σκεύος είναι λίπος ( λίγδα το έλεγαν οι παλαιοί ) και  παλαιότερα το

χρησιμοποιούσαν  για μαγείρεμα ή για καύσιμο φωτισμού.

Το λίπος όπως και τα χρησιμοποιημένα φυτικά έλαια δεν τα απορρίπτουμε στον νεροχύτη του σπιτιού μας,

αλλά σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης!


Κείμενο - Φωτογραφίες : Σπύρος  Θεοδ.  Κουτσοχρήστος 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ NEWSPULL.GR


Read More

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

NEWSPULL ΝΕΟ ΣΗΜΑ : ''ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ''

Ακρίδες και γρύλοι αντί για κοκορέτσι και σπληνάντερο !! Τα έντομα στα πιάτα μας μετά απο έγκριση της Ε.Ε !!

Ιανουαρίου 15, 2021 0Στο "στόχαστρο" τα ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα

Δεν είναι και λίγες οι φορές εως σήμερα  όπου η Ε. Ε ήθελε(και εξακολουθεί να θέλει) να απαγορεύσει  πολλά ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα όπως το κοκορέτσι επειδή για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται σπλάχνα αρνιών,όπως επίσης το σπλινάντερο ακόμα και τα κεφαλάκια των αρνιών και των κατσικιών..

Το ίδιο επιχειρήθηκε  και στην Κύπρο - ανεπιτυχώς μετά απο έντονες αντιδράσεις - με τις σεφταλιές επειδή το περιτύλιγμά τους είναι από μπόλια χοίρου, που θεωρούν οι Ευρωπαίοι ότι είναι επιζήμιο για την υγεία(υποτίθεται φυσικά ότι όλα γίνονται για το καλό μας)..

Έντομα στα πιάτα των Ευρωπαίων - Σύντομα και στην χώρα μας..


Για πρώτη φορά, η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) έδωσε το πράσινο φως για την κατανάλωση τροφών που παράγονται από ένα είδος κολεοπτέρου...

Η EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι προνύμφες του σκώληκα των αλεύρων (tenebrio molitor) μπορούν να καταναλωθούν χωρίς κίνδυνο, «είτε με τη μορφή ολόκληρου, αποξηραμένου εντόμου, είτε σε μορφή σκόνης», κατόπιν αιτήματος που είχε υποβάλει η γαλλική εταιρεία εκτροφής εντόμων Agronutris.

Αναφέρεται ότι επειδή είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και ίνες,«η κατανάλωσή τους δεν παρουσιάζει κανένα μειονέκτημα στο διατροφικό πλάνο» όπως επισημαίνουν και οι ... ειδικοί. Θα πρέπει όμως να γίνουν επιπρόσθετες μελέτες αναφορικά με τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις.

Έρχονται γρύλοι και ακρίδες στα πιάτα μας..

Η EFSA, που εδρεύει στην Πάρμα της Ιταλίας, εξετάζει επίσης την περίπτωση των γρύλων και των ακρίδων για να διαπιστώσει αν είναι έντομα κατάλληλα προς  ... κατανάλωση!!!

newspull.gr

με πληροφορίες και απο εφ."ΤΟ ΒΗΜΑ"


Read More

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Η αποϊεροποίηση των Χριστουγέννων στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Ιανουαρίου 14, 2021 0


 

Εδώ και μερικά χρόνια έχει ξεκινήσει στην πατρίδα μας προσπάθεια αποϊεροποίηση των Χριστουγέννων. Αυτό εκφράζεται με την αποφυγή δημιουργίας φάτνεων από Δημάρχους συνήθως αριστερών πεποιθήσεων αλλά και κεντροδεξιών νεοεποχιτών όπως ο σημερινός Δήμαρχος Αθηναίων, με την αιτιολογία ότι η φάτνη αποτελεί προσβολή στους μουσουλμάνους μετανάστες. Φυσικά έχουμε φτάσει στο έσχατο σημείο κατάντιας ώστε να υπαγορεύουν άτομα που εισήλθαν παράνομα στην χώρα, με ποιο τρόπο θα βιώσει ο ελληνικός λαός την Πίστη του στον Θεό. 

Το επόμενο βήμα είναι η αποϊεροποίηση των αγίων προσώπων της Πίστεώς μας. Μια τέτοια προσπάθεια που εκπορευόταν από το Υπουργείο Παιδείας ήταν τα προγράμματα Φίλη-Γαβρόγλου σχετικά με τα Θρησκευτικά. Με τον συγκρητιστικό τους χαρακτήρα εξομοίωναν τον Μονογενή Υιό του Θεού, τον Ιησού Χριστό με τους θνητούς ιδρυτές άλλων θρησκειών αλλά και γινόταν προσπάθεια μετάλλαξης της ορθόδοξης πίστεως σε έναν ανούσιο απονευρωμένο χριστιανισμό.
Τελευταίο κτύπημα εις βάρος της πίστεως των Ελλήνων ήταν από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Στις χριστουγενιάτικες ευχές που παρουσίασε στην ιστοσελίδα του εμφανίζονται τα άγια πρόσωπα ως καρτούν. Πλήρως ευτελισμένα, θυμίζοντας στους παλαιότερους τον Μπόλεκ και Λόλεκ της πρώην Σοβιετίας. Αποτελεί έναν ακόμη δόλιο τρόπο προσβολής της αγιότητας των Θείων Προσώπων και μία ύπουλη και προσβλητική ενέργεια εις βάρος της Πίστεως των Ελλήνων. 
    Η άλωση του Υπουργείου Παιδείας από τους αθέους και τους νεοεποχίτες, οι οποίοι εργάζονται εναντίον της βούλησης του ελληνικού λαού και κατά συνέπεια εναντίον της δημοκρατίας αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα Παιδείας της Πατρίδας μας. 

ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ ΠειραιάRead More

Πάμε σε διερευνητικές επαφές με Τουρκία ενώ χτίζουμε πόλεις μουσουλμάνων σε ολόκληρη την χώρα!(Βίντεο ΣΟΚ απο Λέσβο)

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Συγκλονιστικό άρθρο : Η τραγωδία των αμβλώσεων – ένα σύγχρονο Ολοκαύτωμα

Ιανουαρίου 13, 2021 0

 


Το ναζιστικό Ολοκαύτωμα…

Κατά το ναζιστικό Ολοκαύτωμα, 10-12 εκατομμύρια άνθρωποι υπολογίζεται ότι δολοφονήθηκαν εντός ψυχρών και αφιλόξενων γερμανικών στρατοπέδων συγκέντρωσης επειδή ήταν ανεπιθύμητοι για διάφορους (στην πραγματικότητα ακατανόητους) λόγους.

Η ηθική δικαιολόγηση του ναζιστικού Ολοκαυτώματος βασίστηκε στη θεωρία ότι τα θύματα ήταν Untermenschen, δηλαδή υπάνθρωποι, ατελείς, κατώτεροι ή μη άνθρωποι.

 

και το φεμινιστικό Ολοκαύτωμα

Σήμερα, σύμφωνα με τα πιο έγκυρα στατιστικά στοιχεία, κάθε εβδομάδα παγκοσμίως περισσότεροι από 1 εκατομμύριο (αγέννητοι) άνθρωποι δολοφονούνται εντός της ζεστής και δομικά φιλόξενης μήτρας που τους κυοφορεί επειδή είναι ανεπιθύμητοι για διάφορους (στην πραγματικότητα ακατανόητους) λόγους.

Η ηθική δικαιολόγηση του σύγχρονου Ολοκαυτώματος βασίζεται στη θεωρία ότι (α) τα θύματα είναι ατελείς, νομικά υποδεέστεροι ή μη άνθρωποι (δηλαδή σε έναν νέο ορισμό των Untermenschen), και (β) οι μητέρες τους έχουν απόλυτη εξουσία (ζωής και θανάτου) επάνω τους, εξουσία που πηγάζει από το αυτεξούσιό τους.

 

Η συλλογική μας ευθύνη

Ας αναλογιστούμε την ευθύνη που έχουμε όλοι σε αυτό το σιωπηλό έγκλημα. Ας σκεφθούμε για λίγο τον παραλληλισμό με το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς.

Τότε υπήρξε κρατικά νόμιμο και εν πολλοίς κοινωνικά αποδεκτό να “εκκαθαρίζονται” ανεπιθύμητοι άνθρωποι. Ενώ σχεδόν όλοι οι “καθώς-πρέπει” πολίτες (αστοί και διανοούμενοι, προοδευτικοί και συντηρητικοί) – άλλος νωρίτερα, άλλος αργότερα – γνώριζαν ή υποψιάζονταν το συντελούμενο έγκλημα, είτε φανερά το υποστήριξαν είτε, στην πλειονότητά τους, σιωπηλά συναίνεσαν ή αδιαφόρησαν.

Σήμερα δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε το πώς ένας σπουδαίος και πολιτισμένος λαός επέδειξε βαρβαρότητα τόσο οργανωμένη και σε τέτοια έκταση. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι άνθρωποι του μέλλοντος θα αναρωτιούνται το ίδιο για τους προγόνους τους των τελευταίων δεκαετιών του 20ού και πρώτων δεκαετιών του 21ου αιώνα.

 

Ποσοτική σύγκριση…

Σε σημερινούς όρους αμβλώσεων, ολόκληρο το ναζιστικό Ολοκαύτωμα ισοδυναμεί το πολύ με 10–12 βδομάδων “σοδειά” των σημερινών “αγγέλων του θανάτου”, κατά τα άλλα υπηρετών του Ιπποκράτειου όρκου!

 

και ποιοτική σύγκριση

Πέρα από τις εμφανείς ομοιότητες (κρατική νομοθέτηση, ηθική “δικαιολόγηση”, συστηματική οργάνωση, ενεργή συμμετοχή ιατρών), τρεις ουσιώδεις διαφορές του νέου Ολοκαυτώματος από το ναζιστικό αντίστοιχό του καθιστούν το σημερινό έγκλημα ειδεχθέστερο και την θλιβερή ευθύνη όλων μας βαρύτερη:

(1) Η πλήρης αδυναμία των θυμάτων του σύγχρονου Ολοκαυτώματος να διαμαρτυρηθούν, να αντισταθούν, να αποπειραθούν να διαφύγουν η να προφυλαχθούν με οποιονδήποτε τρόπο.

(2) Η φυσική συναυτουργία των μητέρων (φυσικών φορέων) των θυμάτων του σύγχρονου Ολοκαυτώματος και η ηθική αυτουργία των πατέρων (φυσικών προστατών) τους, παππούδων, γιαγιάδων, δασκάλων κλπ.

(3) Τέλος, οι σημερινές συνθήκες δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου, που – αν και σε βαθμιαία μειούμενο βαθμό – μας επιτρέπουν να υψώσουμε τη φωνή μας, να πούμε το αυτονόητο, να καταδικάσουμε το έγκλημα και να τρέψουμε την δημόσια ατζέντα υπέρ του ιερού δικαιώματος στη ζωή. Όμως, κατά κανόνα παρασιωπούμε!

 

Συνείδηση και επιστήμη…

Η πανανθρώπινη ηθική συνείδηση και η μακραίωνη ιατρική δεοντολογία μας εγκαλούν. Η σύγχρονη επιστήμη διαλαλεί την ανθρώπινη ύπαρξη από τη στιγμή της σύλληψης και με εκπληκτική λεπτομέρεια περιγράφει την υπέροχη εξέλιξη της ανθρώπινης ζωής εντός της θεόδοτης μήτρας. Όμως, μια υποχθόνια διαβολεμένη λογική αποφυγής μιας “άβολης” ή “δυσάρεστης” κατάστασης μας υπαγορεύει να βάψουμε τα χέρια μας με αίμα αθώων!

 

vs. ταμπού και υπερηφάνεια

Μέχρι σήμερα, ως επί το πλείστον η συζήτηση παραμένει είτε ένα ταμπού περί το ένοχο κοινό μυστικό (για τους “καθώς πρέπει” αστούς, συντηρητικούς ή προοδευτικούς πολίτες), είτε ένα θρασύ και επιθετικό ιδεολόγημα δαιμονικής υπερηφάνειας (για τους μεταμοντέρνους φαιοχίτωνες του  πολιτιστικού μαρξισμού και τους παρδαλούς ιδεολόγους του αλλοπρόσαλλου φεμινισμού).

 

Γνωρίστε την αλήθεια…

Ας δούμε κατάματα την αλήθεια της συλλογικής μας ενοχής και το μέγεθος της συλλογικής μας υποκρισίας.

 Έμπλεοι αγανάκτησης, διαρρηγνύουμε τα ιμάτιά μας για μια φάλαινα που ξεβράστηκε κάπου στον Ειρηνικό, πνιγμένη από τα πλαστικά της αμέλειάς μας, ή για κάποια ζώα που βασανίστηκαν από την ψυχοπάθεια μεμονωμένων συνανθρώπων μας. Και την ίδια ώρα, υποκρινόμαστε τους ανήξερους αστούς ή τους ηθικούς ιδεολόγους για τα εκατοντάδες εκατομμύρια μακελεμένα λιλιπούτεια κορμιά μωρών (αλήθεια, αν όχι αληθινών και ζωντανών ανθρώπων, τι άλλο;).

Ουαί υμίν, αστοί και ιδεολόγοι υποκριτές!!!

Κάθε λεπτό της ώρας, τουλάχιστον εκατό αθώα μωρά σφαγιάζονται από τα μαχαίρια των σύγχρονων Μέγκελε για να αθροίσουν το ζεστό μαρτυρικό αίμα τους στον βωμό του Μολώχ της σατανικής μας εγωπάθειας και διανοητικής μας σύγχυσης.

 

και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει

Ο καθένας ας σκύψει με ενδιαφέρον και στοργή στην κάθε περίπτωση ενδεχόμενης έκτρωσης και ας την αποτρέψει με πειθώ, συμπαράσταση και προσφορά. Ας δούμε ξανά τη σεξουαλικότητά μας κάτω από ένα άλλο πρίσμα, υγιές και καθαρό. Ιδιαίτερα γονείς, δάσκαλοι και opinion leaders, ας δείξουμε στα νέα παιδιά (κυρίως με το παράδειγμά μας) πώς η αυτοσυγκράτηση και η προσωπική ευθύνη φωτίζουν και αληθεύουν τον έρωτα.

Ψυχολογικά, η συνειδητοποίηση της τραγικότητας της άμβλωσης (ιδιαίτερα για τους αυτουργούς της) είναι πικρή και υπαρξιακά δυσβάστακτη, εξ’ ου και οι αυτόματοι μηχανισμοί άρνησης και απώθησης… Από μόνη της, η αναγνώριση της πραγματικότητας συχνά οδηγεί σε απόγνωση, ψυχική ασθένεια ή θάνατο.

Όμως, μπορεί να είναι η αρχή της λύτρωσης. Ο δρόμος της λύτρωσης υπάρχει και λέγεται μετάνοια και εξομολόγηση στο πετραχήλι ενός πνευματικού της Εκκλησίας μας.

Ο τρόπος αυτός είναι απλός, αλλά όχι εύκολος. Η ελπίδα υπάρχει γιατί, όπως όλα τα αμαρτήματα, ακόμη και τα εγκλήματα κατά της ζωής διαγράφονται οριστικά με τη συγχώρεση από τον Αρχηγό της ζωής (βλέπε τον περιβόητο πρώτο ένοικο του Παραδείσου, τον ληστή της σταύρωσης!) και επουλώνονται οι πληγές. Ας πάρουμε, λοιπόν, τον δρόμο της αληθινής ζωής:

 

Γιατί η αλήθεια έχει Όνομα…

Ιησούς Χριστός – εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή.

 

Ιωάννης Αγιομαυρίτης

29 Δεκεμβρίου 2019 (εορτή των Αγίων Νηπίων)


πηγη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ NEWSPULL.GR


Read More

Post Top Ad

Your Ad Spot