Πρώτοι και με διαφορά!!Εκρηκτική άνοδος του newspull στη Δυτική Αττική - Δείτε ποιές ιστορικές εφημερίδες της Ελλάδας αφήνει πίσω!!

 


Πρώτο μεταξύ 16 σημαντικών site της Δυτικής Αττικής (με διαφορά 700 μονάδων alexa.com) τοποθετείται πλέον το newspull.gr!!

Ο τρόπος κατάταξης γίνεται βάση των στοιχείων της μεγαλύτερης παγκοσμίως πλατφόρμας μέτρησης επισκεψιμότητας alexa.com.Το συγκριτικό μοντέλο βασίζεται σε προηγούμενη έρευνα-μέτρηση του blog ''Ερυθραί Κεφαλαί''(δείτε εδώ)Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι : Ως γνωστόν η μέτρηση δεν είναι απόλυτη αλλά γίνεται κατα προσέγγιση όπως αναφέρει το γνωστό site της amazon.Ωστόσο τα στατιστικά στοιχεία που θα σας παρουσιάσουμε είναι ότι κοντινότερο στην πραγματικότητα.Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι μετρήσεις αφορούν ότι κινείται στο ίντερνετ και όχι μόνο ηλεκτρονικές εφημερίδες.Οι τρόποι των μετρήσεων αναφέρονται στο site της alexa ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 26/1/2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:50 ME 15:50


Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η μεγάλη επιτυχία σημειώνεται χωρίς έσοδα διαφημίσεων με ΜΌΝΟ 1-2 αναρτήσεις κάθε ημέρα και ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK λόγω φασιστικού αποκλεισμού-στέρησης παρουσίας του newspull απο το facebook(αυτό στερεί στο site χιλιάδες πραγματικές θέσεις στην κατάταξη γιατί η alexa ''τιμωρεί'' τα sites που δεν έχουν αλληλεπίδραση στο facebook )

Επίσης το newspull,gr ξεπερνάει με ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ τις ιστορικές εφημερίδες(ηλ.εκδόση) ''ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ''την οποία ίδρυσε ο αείμνηστος Νίκος Κακαουνάκης και συνεχίζουν άλλοι δημοσιογράφοι όπως επίσης και την πολύ γνωστή στην Αθήνα εφημερίδα (ηλ.έκδοση)''FREE SUNDAY'' την οποία ίδρυσε ο Δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος...


alexaRANK - GR


newspull.gr : 7,717

tokarfi.gr : 20,130

freesunday.gr :  15,049


ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΓΝΩΣΤΑ SITE ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


SITES ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μικρές είναι οι ανακατατάξεις στην σειρά σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.Σημαντική ωστόσο για το newspull.gr μιας και το φέρνει με διαφορά ΠΡΩΤΟ!

alexaRANK - GR


newspull.gr : 7,717

dytika.com  : 8,423

doxthi.gr : 9,558

fylarhos.blogspot.com : 18,234

thriassio.gr : 25,036

megaratv.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

dytikeattiki.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

enimerosi-news.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

dytikaxronika.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

epikairothta.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

ctview.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

athenswest.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

aixminews.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

aspropyrgosnews.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

ecoeleusis.org : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα

westatticasidestories.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα


Επίσημα sites των Δήμων Δυτικής Αττικής

Κρατάει γερά την πρώτη θέση το site του Δήμου Ασπροπύργου!Ευχάριστη έκπληξη το site του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας όπου παίρνει κατάταξη στην Ελλάδα!

 alexaRANK - GR


dimosaspropyrgou.gr : 7,563

fyli.gr : 9,254

elefsina.gr  : 13,780

mandras-eidyllias.gr : 17,246

megara.gr : Χωρίς κατάταξη στην Ελλάδα



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ newspull.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Latet anguis in herba